Födelsedagspresent

Jag har fĂ„tt en sĂ„n FIN present av papi Ă„ mami! ❀


Rotlös


Byggt ut tvÀttstugan

Idag medan jag sov har pappa lagat tvÀttmaskin samt utökat med en till. Nu har jag alla möjligheter att tvÀtta hÀr! Hehe! SÄ idag blir det dubbeltvÀtt. Mycket bra. LÀgger bara hÀlften av tiden pÄ de trÄkiga.


Usch, jag som Àter det nÀstan varje dag!

http://mobil.aftonbladet.se/halsa/article16581315.ab?partner=wwwredirect


Protein, kolhydrater och fett


Fortfarande...

Ja dÄ va helgen slut och det mÄste innebÀra slut pÄ dÄlig kosthÄllning! Imorn blir det bara sallad :p Kan fortfarande inte under nÄgra omstÀndigheter röra mig snabbt eller knappt gÄ, inte ens nÀr katten bits!
Imorn fÄr det bÀra eller brista, fÄr vÀl krypa pÄ promenad eller nÄgot.
VÀldigt tur jag inte jobbar förrÀn pÄ tisdag. Det hade inte funkat sÄ bra annars. Har fÄtt deklarerat idag allefall, det Àr ju bra. TvÀttmaskinen Àr kass, det Àr mindre bra :(
Har försökt lÀsa pÄ en hel radda med lÀkemedel idag, synn bara att jag glömde bort namnen pÄ hÀlften av de jag tÀnkte söka upp. Suck!

En dos med Ipren och sömn nu tack. Natti


Hur ska det gĂ„, RÄDD!

Är verkligt rĂ€dd för morgondagen! Idag har jag haft en extrem trĂ€ningsvĂ€rk i ben och röv! Att jag kom pĂ„ och av hĂ€starna Ă€r ett rent under. Att sĂ€tta sig pĂ„ en stol krĂ€ver att armarna tar emot först. Att resa sig frĂ„n soffan Ă€r endast möjligt dĂ„ jag rullar upp över armstödet och kommer högre upp för att sedan stappla ivĂ€g. Benen alstrar vĂ€rme som ett element. Har hĂ€r nu, mitt i natten knĂ„dat (sĂ„ gott de gĂ„r, utan att grina) in benen i kylskĂ„pskallt liniment... Hoppas hoppas att det lindrar.
Vet ju dock att det blir Ànnu vÀrre pÄ den andra dagen efter. Jag Àr rÀdd, mycket mycket rÀdd! :p

Natti.


Apr. 13, 2013


Dagen i bilder


Fy Fan! Är det stenĂ„ldern eller?


RSS 2.0