May. 14, 2013

KÀnns onödigt och overkligt att en mÀnniska sÄ full av liv, plötsligt mÄste lÀmna...
❀


May. 11, 2013

Idag har jag spenderat morgon till eftermiddag pĂ„ jobbet, efter det solade jag. Åkte hem och möttes av mamma och pappa som planterat jordgubbar och Rickard som lagat jĂ€ttegod middag! DĂ„ blir man glad. Det kan verkligen behövas ibland.
Tog en tur med lilla BlÄ, hÀrligt de da! Hann ifrÄn regnet och hem. Fast hÀr har inget regn kommit Àn. Bra det. Hoppas det inte kommer heller, utan blir soligt imorn med, innan kvÀllsjobb.
Åter till filmen, innan diska och sova.


Vem bestÀmmer hÀr da?!

Kom precis hem frÄn jobbet. Skulle avmaska katten, det satt avmaskning pÄ biltaket... Jag Àr rÀdd för henne, hon hatar mig! Allefall, hon morra och bet mig. Men nu Àr vi vÀnner (mm sÀkert) hon gÄr omkring som ett lejon hÀr. Vet inte om jag vÄgar sova, för dÄ attackerar hon nog. Lite lÄngsint Àr hon.
Te möööööra Àr det jobbdags igen, sÄ bÀst att fixa ihop nÄn sallad och trotsa lejonrÀdslan trots allt ;)


:)

Hoho!
Torsdagen spenderades först med Hanna, som höll mig i handen ;) nÀr jag skulle korrigera facet. NÀr jag kom hem sÄ bjöd Annie och Rosa pÄ kalasfika och jag fick jÀttefina rosor och present.
BÀrjade Àven plantera över massa blommor i en annan rabatt och sen grÀvde upp den stora framför huset. SÀnkte muren och grÀvde bort massa jord. Byggde Àven ett jordgubbsland ;)
Sedan dess har vi grÀvt, burit sten, byggt slÀnt och burit Ànnu lite mer...och nu börjar det arta sig! Ett par meter kvar bara, sen om ett tag blir det buskar och ljus i ocksÄ. Imorn gör vi resten, dÀrefter ska jag stretcha ryggen :p Det finns fler som tyckte det va uttröttande...


RSS 2.0