Sandaler och barfota?

NÀr man kan vÀlja raggaockar och gympaskor?!


SKÅL

SkÄl i det finfina vÀdret!


Äntligen

 
Äntligen sommar =) eller? Lite solksken fick man ju pĂ„ lunchen allefall och lite svag sol efter jobbet. GrĂ€vde fram en blĂ„ bikini som jag visst köpte för ett tag sen, den gjorde att jag sĂ„g brunare ut pĂ„ den fula dynan i min ensamhet :p
Alltid nÄgot ju ^^
Imorn funderas det pÄ utgÄng=) Hoppas pÄ det, behöver lite semester feeling.
 

Neeeh seee!

Gratis intrÀde ;)


DĂ„ var klockan sex

Och det Àr tydligt att det Àr dags att masa sig upp!.. Jösses!


Hehehe!

Mooohahahahaaaa!


Jordgubbsvin & jordnötsbÄgar

Å hur kan man fĂ„ cravings pĂ„ det plötsligt? ^^ Nu Ă€r det dags att lĂ€ngta efter helg IGEN. Aja, natti natt.


Dagen idag

Imorse vaknade jag knappt, dödstrött! Men sen fick jag syn pÄ vÀdret och blev glad! Jobbat hela dagen, skrivit pÄ den jÀvla skiten som aldrig blir klar! klippt grÀset och rensat. Sen halvsomnade jag i solen tills mamma Ä pappa kom förbi en svÀng. Har precis sprungit en lagom liten runda. Nu hade jag tÀnkt se en film, men den har visst redan börjat, sÄ fÄr la duscha Ä söva istÀllet kanske..


Wheels and Wings


Mat för tre karlar!

Eller En Kristin :p


Springa tills svetten rinner?

Eh ja, det krÀvdes inte mycket för att det skulle bli sÄ! Grymt Àcklig nu och asjobbigt :((


;)



I am God

Eller nÀ, fast vissa verkar tro det! Skulle gÀrna vilja haft en film pÄ mig sjÀlv, nÀr man vet att nÄgon har fel, skÀller pÄ mig, kastar grejer efter mig- nÀr jag Àr sÄÄÄÄ irriterad, men ÀndÄ Àr ack sÄ professionell med ett fult leende. Lovade iallafall att följa upp och ordna vad det nu var som tyngde den arga mannens svarta hjÀrta... Och sjÀÀÀÀlvklart Àr allt som Àr besvÀrligt mitt fel ;) Tvi i en taggbuske! (det Àr personlighetsutvecklande att arbeta med mÀnniskor) :D


Piggna till

Ge mig Kaffe!


IgÄr morse

NÀr jag gick runt pÄ morgonrundan i skitvÀdret, tyckte jag det var rött fint ÀndÄ...


--

--


Mornings!

IgÄr blev det nÄgra timmars skolarbete och sedan bio. Vi sÄg Snow White and the huntsman, som var lite fin ÀndÄ. NÀr vi kom hem var det kolsvart ute, förutom det dÀr neonljuset- en lysmask :) HÀftigt djur!


Åkte en svĂ€ng

Körde runt lite pÄ smÄvÀgar hÀr och det var jÀttefint! Massa hagar och fina strÀnder Ä grejjer :) mÄste köra runt mer och bara titta. Innan dess slÀngde jag vÀck massa jeans! och hitta lite klÀder jag glömt, eller jag visste inte att dom passa :) Nu vill jag se pÄ film och bara va. Hoppas pÄ att det gÄr nÄn bra.


Projektet var Isblond

Det blev isblond!


Projekt

Har ett litet projekt pÄ gÄng med hÄret idag. FÄ se hur det kan bli... Antingen blir det nog jÀttebra, eller sÄ blir det riktigt osmakligt! I vÀrsta fall slÄr det över och blir grÄflammigt :S We will seeeeee


I TrollhÀttan fanns det kor...

Rosa kor Och Annie köpte ett skÀrp :p


FALLENs

Vart pĂ„ Fallens dagar, och det var ju rĂ€tt mycket folk dĂ€r. Ä Har vart pĂ„ Överby och ska nu hem och SOVA!!!! Jag saknarvatt sova, mĂ„ste fĂ„ sova, ska sova- gonatt!!!!!!


WCPEwakepark

HÀr vare mycke folk...i ForshÀllaskogen! Otippat...och trevligt :p


HĂ€r kan man va!

SÄ gött i solen :)


ZzzzZzzzZzzz

Fy fĂ€en va hĂ€r ska sovas...ÄNTLIGEN!


MC köring

Körde te Skaftö en svÀng och hÀmta upp pappa. Provkör nytt stÀll och hjÀlm. Think it's a buy :) Nu Àr vi pÄ jakt efter nytt batteri och pÄ flykt frÄn regnet...


About to explode!

Flubbyfluff MÄste se till att fÄ rört pÄ feden idag.


Burr!

Det e SÅ kallt! Vill ha slutet pĂ„ arbetsdagen hĂ€r Nu! Ska trĂ€na sen med Mikaela, det var sĂ„Ă„Ă„ lĂ€ngesen! Ska möta Linda oxĂ„ och nog sola lite me. Kanske blir det lite mc-köring oxĂ„, Ă€ven att det Ă€r kallt. MĂ„ste snart fixa hĂ„ret me!!! Huuu orka, det gĂ„r ju bara och ser ut som ett bo Ă€ndĂ„..


Blaskedrecka

UĂ€k


Kli i ögonen och sol

Skulle ev vart till Gbg ikvÀll men hoppade det och grejja lite hemma istÀllet. Vart produktiv (för att vara mig dÄ... :p ) tvÀttat, fixat nya blÀckpatroner- usch trÄkigt! tvÀttat tvÄ bilar och krattat grÀs i slÀnten och klippt ETT varv pÄ grÀsmattan. Sen gjorde jag sönder grÀsklipparn och det kliar som helvete i ögonen nu, sÄ dÄ blev jag rÀtt irriterad! Ligger i solen och kollar pÄ min fula badkarspool... :p LÄter som grÀsklipparn gick att laga ;) bÀst att inte gÄ och kolla...


Sportarmband

Som tur Àr har de inte livslÄng hÄllbarhet ;) dÀrför har jag nu ett nytt, rosa! :D Funderar pÄ att skaffa en shock absorber. NÄn som testat dem?


----

----


Yes!

Klara det igen! :D


Wheels And Wings

IgÄr var vi i Varberg och vÀdret var sÄÄÄ fint! (inte sent pÄ kvÀllen, men va gör de?;) Det var sÄ sjukt mycket bilar, har aldrig sett nÄt liknande! Det tig fem timmar att ta sig ut frÄn omrÄdet och till stan, för crusingen... Jisses! Och i stan var det proppat med folk, minst sagt. SÄ det var kul :)


Rosa Fluff


PÄvÀg till Skövde

Har sovit i Ucklum inatt och var i Göteborg vid Ă„ttatiden imorse, fast jag fortsatte sova. Vad ska man göra dĂ€r sĂ„ tidigt?! Var dĂ€r i fyra fem timmar och sedan hĂ€mta mer material. Vid halv tvĂ„ var vi tebax igen, sĂ„ dĂ„ gick jag pĂ„ stan. Det var sĂ„ sjukt mycket mycket folk i Gbg idag sĂ„ det tillome var svĂ„rt att ta sig fram som gĂ„ende! Är nu pĂ„vĂ€g till Skövde och trĂ€smaken i röva Ă€r inte blyg med att göra sig pĂ„mind...


Dagens mellis tips...

Mixa hallon och vanilj. Blanda vanilj casein med soyamjölk. Koka miracle noodles i risform, med kanel. Blanda ihop allt- shake! Gottigott :) tvÄ Àgg fÄr bo i matlöddan me.


Lörda möraaa =)

IgÄr nÀr vi kÀkat kom vi pÄ att det var dags att tapetsera om. Det tog bara 2,5h och det kÀnns ju helt OK att grejja nÀr det gÄr sÄ fort. Bra blev det ocksÄ tycker jag, rummet upplevs mycket ljusare. 
Nu ska det laddas med kaffe och jordgubbar, sen mot Varberg =)
 

Ny inredningstjaffs

Ljusstake, duk och stjÀrna :)


Katten Àr duktig ;)

VÀntar pÄ beröm :p


:)

:


Grattis!

Till körkortet Annie!!!


Fredag den 13e vare ja!

DĂ„ var det Ă€ntligen snart helg :) Behöver va ledig, kĂ€nner det tydligt! KĂ€nner mig asirriterad. Det gjorde jag i förrgĂ„r oxĂ„! Det va förresten dĂ„ jag fick till milen. TĂ€nkte jag skulle springa igĂ„r me, men jag va sĂ„ stel sĂ„ det fick bli springa tre och gĂ„ en. Hitta jordgubbar i diket, gulligull. Åt jĂ€ttego lax Ă„ sallad igĂ„r :) Humör för stunden: irriterad. FĂ€rjan backade ut nĂ€r jag skulle lĂ€mna prover. Kul att hoppa av fĂ€rjan...lĂ„ste inte bilen heller, sĂ„ det hade vart katastrof att Ă„ka med fĂ€rjan och katastrof att hamna i vattnet :p Nu Ă€r det bĂ€st att samla sig och jobba igen.


Äntligen helg!

 
DĂ„ var det Ă€ntligen lördag och första dagen pĂ„ riktigt lĂ€nge som jag fick sova ut. MĂ„ste visa lite grejs jag ska testa och tvĂ„ har jag provat sen innan, men de Ă€r sĂ„ bra sĂ„ jag fick Ă€nna fylla pĂ„. Lanzan Ă€r perfekt pĂ„ att reda ut och ger glans. Revlon 1002 tar bort alla fula gula Ă€ckelskiftningar i det blonda. Abba Ă€r en sprayinpackning som reder ut. Disp core Ă€r vĂ€rmeskydd som luktar smultron mmm... =) och NU TILL DET BÄSTA! Kevin Murphy schampoot Maxi wash, Ă€r ett detox schampoo som ger superglans :D Wohooo!
 
Sen det nĂ€st bĂ€sta...sĂ„n dĂ€r glasyr som finns pĂ„ morotskaka Ă€r ju sĂ„ GOTT! men SÅ mycket socker i... sĂ„ dĂ€rför gĂ„r det utmĂ€rkt att göra den med stevia! DET FINNS EN GUD!
 
Nu ska jag skynda mig ivÀg och sola. Om en stund blir det Glimmingen och Gokart! Sen lite trevligheter i Ucklum.

Frossa

Kommer hem, ska lÀsa artiklar, solar och somnar. NÀr jag vaknar Àr ögonen svullna och nÀsan bomtÀtt. Kroppen kokar och svetten rinner! Va fan hÀnde dÀr?! Jag har inte tid med vad det Àn Àr som pÄgÄr. Fick allefall tvÀttat, damsigit och diskat, till allergin/förkylningens stora förtret. Genomsvett! Jaja, idag blev det inte gymmet eller sola, som var planen, men det kanske gÄr bÀttre med det imorgon. Hoppas pÄ det. Natti

PÄ inköpsresa till butik Kristin, hehehe! :p

IgĂ„r Ă„kte jag till Gbg och plockade upp Annika, som jag inte trĂ€ffat pĂ„...alldeles för lĂ€nge! Vi Ă„kte till BorĂ„s och hĂ€mtade mina stövlar som jag skulle köpa dĂ€r, sedan Ă„kte vi till GĂ€llstad. Vi var pĂ„ lager 157 som var PISSDÅLIGT (igĂ„r allefall). Men dĂ€r fanns lite andra affĂ€rer oxĂ„, som var bĂ€ttre ;) Efter vi vart dĂ€r Ă„kte vi till nĂ„n outlet för Nelly.com Som oxĂ„ va dĂ„ligt. Annika fick kvĂ€lgningar av all skit HAHAHA! SĂ„ dĂ„ fick vi vĂ€nda hemĂ„t. Jag hoppa snabbt in hemma för att fixa andra klĂ€der och sĂ„nt, sen in till Mikaela och Martin, dĂ€r vi förfesta lite =) Det blev Harrys en svĂ€ng. Ganska trevlig helg ju =)   just de...skrev nĂ„t inlĂ€gg för ett tag sen med en inte syns...de va tvĂ„ parfymer som luktar gött allefall. NĂ€h nu fĂ„r jag ut hĂ€r!
 
 
 
 

RSS 2.0