GnÀllig...

KÀnde redan nÀr jag Äkte till jobbet att jag va tom i bollen. KÀndes rÀtt sÄ bra pÄ jobbet tills nu pÄ kvÀllen. En liten grej och sÄ faller hela planeringen. Vill bara grina. Men jag vet inte varför. SÄ har jag inte ens kÀnt nÀr det varit jÀttestressigt... Jag Àr vÀl knÀpp eller nÄgot.
Tur det finns snÀlla arbetskamrater som stÀller upp och hjÀlper till!..
...men inte kul att lÀmna över hur mycket som helst :(
Sen rÄkade jag till att kolla mig i spegeln i omklÀdningsrummet- nu vill jag grina Ànnu mer! Armarna och tuttarna eller aa det runt dem har ju förvandlats till nÄt slags pösmunksfodral! F*CK! NÀ detta blev ingen bra dag, Àven om alla förutsÀttningar fanns.
Imorn fyller lilla mami Ă„r- GRATTIS till dig ❀
FÄr fixa nÄn matlÄda hÀr nu och hoppas pÄ nÄt bÀttre imorn.

Nattinatta


VĂ„fflor till frukost

1dl mandelmjöl
1dl vaniljprotein
0,5msk fiberhusk
3msk pofiber
1,5dl vatten/mjölk
1tsk bakpulver
2-3Ă€gg


TvÄ fina till


En dag i solen


MĂ„ste testa!


NIKITA

Totally hooked!


Mar. 18, 2013

SvÄrt nÀr dom va lika höga...


Mar. 18, 2013

Idag var en ledig dag. Pratat lite med "jobbet" och fick lite mer jobb. Åkte sedan och trĂ€ffade Liv en kort svĂ€ng och sĂ„lde extensions :) SĂ„ dĂ„ fick jag plötsligt rĂ„d med tvĂ„ ljusstakar. Men jag vet inte...det blev sĂ„dĂ€r. FĂ„r kanske Ă€ndra om lite, stĂ€lla dem nĂ„n annan stans Ă€n jag tĂ€nkt. Ska stĂ€da nu och inpacka hĂ„ret.
Imorn Àr det lediga slut.


Speciell dag

Hemma efter en MYCKET personlighetsutvecklande dag...
 
 

SÄ jÀdra bra!

Johan Falk- kodnamnn Lisa


Mer space till klÀder! ;)

De e lycka de :D


HĂ„rgalleriet

Klippte lite igÄr igen


Cape Of our Hero


Nu tar jag helg

Nu Ă€r jag ledig. Äntligen! För sĂ„klart Ă€r jag sjuk. Varje gĂ„ng jag blir ledig (Ă€ven om det inte Ă€r sĂ„ ofte..)sĂ„ blir jag sjuk.
Idag har allefall vart jÀttemycket att göra men det har nog gÄtt rÀtt sÄ bra ÀndÄ. Fick jÀttegod mat, var pÄ lÀkemedelslunch med Removab (http://www.ema.europa.eu/docs/sv_SE/document_library/EPAR_-_Summary_for_the_public/human/000972/WC500051806.pdf) Lax frÄn Laxbutiken.
Även om det Ă€r en "speciell kĂ€nsla" att jobba och jag saknar skolan, sĂ„ Ă€r det skönt att vara ledig nĂ€r man kommer hem och inte hela tiden kĂ€nna att man mĂ„ste göra nĂ„n uppgift eller tenta och sĂ„...
 

Bouncing...puuuh stackars


IgÄr var en galen dag

FÄr se om denna blir nÄgot annorlunda. Var tydligen helt slut nÀr jag kom hem. Skulle bara vila lite vid 17.30 och vaknade kl 8.50 idag. Visserligen med vÀrk i ögonen och lungorna men det gÄr nog över. Eller sÄ kan jag lÄtsas att det inte kÀnns. Den döende sambon lever Àn, men bor helt avskilt. Stackars.
Försöka sig pÄ lite sol innan jobbet kanske...och en kanna kaffe.
Trevlig fredag! :)


RSS 2.0