Vansinnig och trött på sjuka kommentarer i PIP-debatten...

PIP implantat:
Man kan ju tända en cigg och dra i sig både KOL och cancer, medvetet! Och ändå komma släpande till den svenska allmänna sjukvården sen!!! Då har väl de stackars tjejerna ALL JÄVLA RÄTT att komma lullande med sina tuttar sen oxå?! Byter Marlboro lungor på sina offer eller?! Nä!!! Det betalar vi alla... Så då ska det väl inte vara svårare med ett par bröst?!!!!!!


Hur många i den svenska sjukvården vårdas inte pga tobakbruk?!?!... Ska unga tjejer som sparat ihop till att ev känna sig mer nöjda med sig själva eller vad deras anledning nu må vara, ha mindre rätt till hjälp av svenska sjukvården?!
Ok om det inte skall betalas av Landsting, MEN då skall alltså INTE NÅGOT SJÄLVFÖRVÅLLAT göras det heller!!! Inte sviter efter knark, tobak, sprit eller nån dåre som hoppar bungyjump...
Och jag anser inte att det är varken kunden ELLER klinikens "fel". Man kan läsa om konstiga kommentarer där folk menar att tjejerna borde ha läst på mer! Skojjar dom eller?! Det va ju ingen som visste att de var giftiga. Inte klinikerna heller. Precis lika lite som folk VISSTE eller KUNDE TA REDA PÅ att Talidomid var rena rävgiftet och skapade missbildade ungar!!! Tänk på det, INNAN LÖJLIGA KOMMENTARER HAAAAGLAR!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0